Grietje
Hoi! 

Sinds iets meer dan een jaar zit ik thuis met een burn-out. Hoewel ik mijn werk zo onwijs leuk vond, heeft de burn-out mij ook geveld. Nu inmiddels iets meer dan een jaar verder, drie therapeuten verder, heeel veel uren doodmoe op de bank en tegelijkertijd slapeloze nachten, niet kunnen sporten en nog meer klachten die jullie waarschijnlijk allemaal bekend in de oren zullen klinken, ben ik eindelijk aan de betere hand! Mijn energie lijkt terug te komen, en ook mijn zin om weer het een en ander te gaan ondernemen. 

Alleen wat ik al die tijd heb gemist, is het simpelweg ervaringen uitwisselen met anderen met een burn-out (en dan niet op een forum). En je gewoon niet zo verdomde alleen voelen in die burn-out. Ik weet nog zo goed, ik was een tijdje geleden weer begonnen met proberen een aantal uurtjes te werken, maar ik was daarna weer doodmoe en dan moest ik weer een middagdutje doen. ik dacht echt dat ik een stap terug had gedaan. Totdat een collega tegen me zei dat hij dat ook allemaal had gehad, en dat dat helemaal normaal was! 

Na heel lang zoeken online kwam ik tot de conclusie dat er geen get-togethers zijn, waar je gewoon alleen even wat gaat praten en ervaringen uitwisselen, zonder dat je gelijk aan een cursus ofzoiets vast zit. 
Dus ik heb het heft in eigen hand genomen en zelf zoiets opgezet! 

DUS: ben jij ook, net zoals ik, tussen de 20 en 35 jaar, burn-out en heb je behoefte aan face-to-face contact met mede-burnout-genoten? Meld je aan bij mijn (besloten) Facebook groep: "Burn-out? Burn-inn!"
Quote 1 0
burnout
Beste Grietje,
Misschien toch jammer dat je er een leeftijd aan hebt verbonden. Mensen die net iets ouder zijn maar zich verder nog jong voelen kunnen dan niet meedoen, maar velen hebben ook buiten die leeftijd een burnout door werk veroorzaakt.
misschien leuk om de groep groter te krijgen om de leeftijdsgrens iets te vergroten? of zelfs helemaal geen leeftijdsgrenzen aan te geven?
Burnout
Ervaringsdeskundige Burnout
Quote 0 0
Anne19911
Hoihoi,

Ik heb een website opgericht nadat ik uit mijn burn out was. Mochten jullie interesse hebben, zou je erop kunnen kijken. Wie weet helpt het je of lees je artikelen waardoor je je minder eenzaam voelt en herkenning vind. Heel veel succes in ieder geval.

Vriendelijke groet,
schrijver van http://www.burnoutteboven.nl
Quote 0 0