Docentje
Zijn er meer mensen hier die single zijn en een burn out hebben? Hoe gaan jullie om met dat gevoel van eenzaamheid? Ik val helaas niet binnen de groep eenzaamheid die hier al is. Ben te oud 😞 met mijn 46. Ik durf soms mensen niet te bellen als ik hulp nodig heb en dat versterkt dat gevoel. 

Linda
Quote 0 0
Simone Claus
Hoi Linda,

Ik ben 45 en single, inderdaad best eenzaam soms omdat je niet kan blijven uitleggen hoe je je voelt...

Ik heb veel gehad aan het ventileren in een groep, nu alleen nog emdr bij een psychologe een op een. Even je verhaal kunnen doen mis ik wel..

Sterkte!( Wist niet dat er een groep bestond voor de jongeren..)

Simone
Quote 1 0
baasje
Ja dat is een goed punt dat docentje aansnijdt. Tijdens mijn burnout had ik een vriendin...ze begreep niet alles, maar het scheelde toch, in warmte. Een huisdier kan ook al schelen (huisdier lenen??). NIet alle vrienden zijn geschikt om je bij te staan....
Quote 0 0
Docentje
Huisdier is idd geweldig. Heb een konijn. Alleen is die nu wat ziekjes na castratie en ik merk gelijk dat ik totaal niet tegen die stress kan. Niks kunnen hebben en vooral hekel aan zelf. Probeer dan maar eens iemand te vinden waarbij je je zo vertrouwd voelt dat je even je hart kunt luchten en daarna afleiding vind.
Quote 0 0